anniesfodmap - recept och pepp om IBS och FODMAP

Klassisk tomat- och mozzarellasallad med balsamvinäger

Hej!

Så var helgen här igen! För min del innebär det en del plugg, men även lite ledighet. Det ska bli så skönt med en hemmakväll idag. Igår var det kick-off för en studentförening jag är med i, och jag var i skolan 10-18, för att sedan möta upp dem kl 19. Det var med andra ord en fullspäckad dag och jag var dödstrött när jag kom hem igår natt. Idag har jag bara tagit det lugnt och planerar en kväll i soffan med massa gott att äta. Det behövs just nu.

Jag tänkte fortsätta ge er tips på FODMAP-fri tapas även idag. Detta recept är inte alls krångligt, och många av er tycker kanske det är ganska uppenbart. Men jag tror inte att alla tänker på att denna enkla rätt alltid finns, och framförallt inte att den passar utmärkt till tapas. Så det är mest ett förlag, men även hur jag serverar det! Jag älskar ju mozzarella, och all annan ost för den delen också, så för mig är detta en jälvklar tapas på vårt bord. Hoppas ni gillar det, det gör jag!

Ingredienser:

* Tomater

* Mozzarella

* Balsamvinäger

* Ev salt och svatpeppar

 

Nu ska jag som sagt bara luta mig tillbaka i mjukiskläder och gosa ner mig i soffan. Min bästa vän chips kommer göra mig sällskap tillsammans med tv-tittande och slösurfande. Åh, en perfekt kväll väntar! Varesig ni ska ut och röja eller stanna hemma och ha det mysigt får ni ha en superbra kväll! Ta hand om er och njut av livet ♥︎ Kram,

Annie

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas