anniesfodmap - recept och pepp om IBS och FODMAP

Kent och för mycket pommes

Hej finisar ♥︎

Jag har haft fullspäckat schema hela helgen, så därför har det inte blivit några inlägg. I fredags kom min bror som pluggar några mil härifrån, och igår kom även mina föräldrar upp. Vi gick på stan lite och sedan åt vi på resturang. Som vi alla vet är det inte helt lätt att hitta FODMAP-fria alternativ. Pommes ska ju vara "okej", men till en viss gräns såklart. Jag överskred förmodligen den gränsen (plus annan mat och lite vin) så idag har magen varit riktigt jobbig. Men, mina vänner. Allt lidande har det varit värt, för igår kväll såg vi Kent. Det var så himla fantastiskt, och det var en konstig känsla som befann sig i kroppen när de spelade. Först och främst var jag underbart glad för att se dem, jag har lyssnat på dem så länge jag kan minnas. Men samtidigt vemodigt och sorgligt att igår var sista gången jag fick se dem. 

Jag tänkte lägga upp en bild från konserten, men avstår om det finns några Kent-fans där ute som ska gå på någon kommande konsert och inte vill bli spoilade. Det första pappa sa när han kom igår var "jag har låtlistan de spelar, det är x antal låtar och x extranummer". Jag blev inte glad alls, jag ville ju att det skulle vara en överraskning, haha. Men, men. Konserten blev ju inte sämre för det.

Ikväll ska jag försöka ta hand om magen på bästa sätt. Jag har precis druckit varmt vatten med ingefära och citronHar ni några tips på hur en kan lugna ner en uppsvälld mage? Tar tacksamt emot förlag! Hoppas ni haft en superfin helg allihop ♥︎ Se till att vila ut och ladda upp inför den nya veckan. Kram,

Annie

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas