anniesfodmap - recept och pepp om IBS och FODMAP

Tillbaka - lite bättre

Hej igen!

Nu är jag tillbaka på bloggen efter ledigheten. Jag har som sagt varit i föräldrahemmet och bara tagit det lugnt, legat i solen och umgåtts med mina föräldrar. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har min mage inte varit bra över huvud taget den senaste tiden. Nu när jag varit hemma, borta från all stress och måsten och endast ätit tillåtna livsmedel enligt FODMAP början den äntligen kännas bättre. Igår när jag vaknade kunde jag faktiskt erkänna att svullnaden var mindre än vanligt, vilket känns helt underbart. Jag ska försöka fortsätta nu och inte göra massa undantag med maten, så som kaffe eller andra saker som är svårt att säga nej till.

Redan imorgon börjar sätter dock plugget igång igen, men jag ska försöka hinna med att lägga upp nya recept. Glömde tyvärr kameran i Linköping så jag har fått ta kort med mobilen hemma. Hoppas ni står ut med lite sämre bilder på vissa av de kommande recepten... Det är ju trots allt smaken som räknas. Ska se om jag hinner med att lägga upp ett recept redan ikväll, annars kan ni förvänta er ett imorgon. Om än med kass bild. Bättre än inget tänker jag.

Nu ska jag packa upp, diska undan lunchen och handla inför veckan. Blev även väldigt sugen på att gå ut och sätta mig i solen med en glass. Tyvärr är det lite svårt att hitta både laktos- och glutenfria glassar, som dessutom inte innehåller någon form av fruktos. Om ni har några tips så kommentera gärna! :) Ha en fortsatt underbar tisdag fina ni ♥︎ Kram,

Annie

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas