anniesfodmap - recept och pepp om IBS och FODMAP

Det här med söndagsångest

Egentligen borde vi inte ha söndagsångest. Det är ju ändå en ledig dag! Om man bortser från att man har ont i huvet, är seg i kroppen och att skolan/jobbet/arbetslösheten börjar imorgon så finns det ju inget negatvt. Det skulle lika gärna kunna vara lördag, eller hur? Du har en hel dag att fördriva och göra precis vad du vill. Nästan. Du har inga måsten, inga krav. Baka en kladdkaka med massa sjuka grejer i (ätbara), lär dig sticka, gå ut och kolla på alla färgglada löv som hösten fört med sig, eller bara kryp ner i soffan med en fluffig filt och titta på en film. Det finns inga gränser en söndag, allt är möjligt!

Och på tal om ingenting och bara för att göra er avundsjuka:

Den första tentan är gjord! Jippie! Det känns så skönt! Lite som lov faktisk. Om man bortser från att jag nu kommer leva i ovisshet om hur tentan gick i nästan 2 veckor, så känns det bra. Bra. Tyvärr så har vi inte ledigt tills resultatet kommer, utan vi börjar direkt med nästa ämne inom affärsrätten: ekonomisk familjerätt, och den tentan är om mindre än en månad, och efter det en tenta till om tre veckor. Livet leker! (eh ja.)

Ska njuta lite till av att det är söndag nu, det borde ni också göra, puss!

/Annie

Bilden är från i våras när jag gjorde mitt projektarbete på gymnasiet. Har inte hunnit ta några nya bilder så det får bli lite ur arkivet tills jag hunnit ut med kameran i min nya hemstad.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas