anniesfodmap - recept och pepp om IBS och FODMAP

Bubbligt värre

Utforskade makroobjektivet ännu lite till igår. Fyllde en skål med vatten och diskmedel och fotade bubblorna. Riktigt kul när man får till skärpan! Hann inte redigera bilderna igår för Otto kom och stannade tills idag. Så nu, efter en joggingrunda, mat och dusch, blev det Photoshop för att kunna uppdatera bloggen. Imorgon börjar jag den första tre-veckors-perioden med jobb, men hoppas att jag kan skriva lite på bloggen ändå. Hoppas ni haft en mysig helg!

/Annie

Att gå nära

Dagen började med fyra och en halv timmars jobb. Allt krånglade och när jag kom hem var jag både sur och hungrig. Men ilskan höll inte i sig länge när jag fick ett sms av posten som sa att mitt objektiv kommit! Så jag åkte ner och hämtade paketet och passade på att köpa en Ben&Jerry's. Nu är jag stolt ägare av ett makroobjektiv, jippie! Kommer förhoppningsvis bli bättre bilder med tiden, men detta är vad jag åstakommit idag, första dagen som makrofotograf. Eh, ja. Hoppas er dag har varit lika bra som min blev tillslut, puss.

/Annie

Egoistiskt

Från första juni fram tills för en vecka sedan har det varit de sjukaste veckorna någonsin. Jag har tagit studenten, gått balen, åkt till Turkiet på studentresa och såklart firat midsommar. Varför jag slutade blogga efter ett inlägg och sedan väntade flera månder har jag inget att skylla på, bara mig själv. Men nu, veckan innan jag börjar jobba, tänkte jag ändra på den saken! Försöker för tillfället arbeta upp ett litet lager av bilder som jag kan lägga ut på bloggen, men eftersom att alla runt om mig jobbar blir det bara stilleben och självporträtt. Hoppas ni överlever ett tag på dessa egoistiska fotografier, det är mitt övningsmoment just nu, och det är roligare att redigera än stilleben ;)

Ha en fin kväll!

/Annie

Upp